Nieuws 2018

25-11-2018

De aankomende periode zijn er nog wat plaatsen beschikbaar om een strand of duinrit te boeken. Wacht daar niet te lang mee want vol=vol.

Als er op de geboekte dag heel slecht weer voorspeld is kunnen we de rit altijd verlaatsen. Dan neem ik de avond of ochtend voor de rit daar over contact met jullie op.

 

 

19-10-2018

Vanavond was de eerste uitzendig van Daan`s horses TV bij RTV IJmond. Om de week komt er een nieuwe uitzending. Deze uitzendingen zijn online allemaal terug te kijken.

Om de uitzendingen te bekijken

 

30-09-2018

Vandaag waren er geen ritten maar was ik met mijn paarden aanwezig tijdens de opendag van Dierenambulance Kennemerland. Tijdens dit jaarlijks evenement ben ik altijd aanwezig om pony te lopen met mijn paarden. Kinderen konden voor 1 euro een rondje maken. Het geld wat we hierbij hebben opgehaald is allemaal naar die Dierenambulance gegaan.

 

 

 

26-09-2018

Afgelopen weekend was het eindelijk zo ver. Na veel trainen en voorbereiden ben ik naar Kreuth in Duitsland gegaan voor het Europeese Kampioenschap met Amber.

Wat een geweldige evaring om daar aan mee te kunnen doen. Amber heeft mega haar best gedaan. Helaas waren wij niet door naar de finale maar ga wel met een tevreden gevoel naar huis.

 

 

19-09-2018

Vandaag zijn er een aantal paarden naar de fysio gegaan. Ze moeten best wel hard werken, het zand in de duinen is op sommige stukken erg zwaar. Daarom vind ik het erg belangerijk dat ze goed soepel worden gehouden en geholpen worden waar ze vast zitten.

 

 

 

26-07-2018

Het weer in Nederland is erg aan het veranderen. Aankomende week worden er tropische tempraturen verwacht. Daarom krijgen de paarden lekker een week vakantie. Zo te zien zijn de paarden echt in vakantie stemming.

 

 

 

22-07-2018

Vandaag mijn eerste internationale wedstrijd gereden in Hunxe (Duitsland)

Hierbij is mijn doel bereikt, ik heb tijdens deze wedstrijd genoeg punten behaald om mij te kwalificeren voor het EK in september.

 

 

 

25-06-2018

Nog aan het nagenieten van een geweldig weekend tijdens het Nederlands Kampioenschap in Wanroij. Daarbij ben ik 2 keer Nederlands Kampioen geworden met Amber.

 

 

16-06-2018

Vorige week was alweer de 25e editie van de Paardenvierdaagse in Epe. Hier heb ik samen met mijn nicht aan mee gereden met Roosje en Staas. Wat hebben we weer vele km met de paarden gereden en wat hebben ze dat goed vol gehouden. Te afsluiting was er op vrijdag avond een feestelijke intocht door het centrum die wij natuurlijk hebben mee gereden.

 

 

09-06-2018

Afgelopen weekend was ik aanwezig tijdens de Horsemandays in Venlo om demostraties te geven. Wat was dat een geweldig goedd georganiseerd evenment.

 

 

11-05-2018

Een aantal weken geleden is er een camaera ploeg geweest en heeft opnamens gemaakt over Daan's horses.

Het is een fantastische opname geworden en werdt vanavond uigezonden op RTV IJmond.

 

Via de link is de uitzending terug te zien.

 

 

 

 

 

05-04-2018

Graag wil ik aan jullie voorstellen onze nieuwe aanwinst Borya maar haar roepnaam wordt Bo.

Een bijna 5 jarige merrie, kruising Haflinger, Fries en New Forest.

Bo heeft een super goed karakter, we laten haar rustig wennen en wij hopen dat ze in de toekomst vele ritten zal gaan maken.

 

 

 

03-04-2017

Een heerlijk Paasweekend gehad met leuke ritten.

Ook was het feest bij Daan's horses want mijn bedrijf bestond alweer 2 jaar.

 

 

 

 

28-03-2018

Helaas gaat het herstel van Joey niet zoals gehoopt. Het gaat weer langer duren dan verwacht. Wij zijn elke dag een half uur met hem aan het wandelen en geven hem daarnaast nog alle tijd om te herstellen.

 

 

 

05-03-2018

Zoals jullie weten hadden we de ritten met Joey weer langzaam opgepakt maar helaas ging dit niet goed en kreeg hij weer pijn.

Vandaag zijn we weer met hem naar een kliniek gegaan en heeft hij allerlei onderzoeken gehad. Hier is niet veel duidelijkheid uit gekomen.

De enige optie was nog om een Scintigrafie te maken. Dit is een onderzoek dat er radioactieve vloeistof wordt ingespoten waardoor je via een scan veranderingen in het lichaam kan zien.

Vaandag heb ik hem in de kliniek achter gelaten en dat onderzoek wordt donderdag gedaan. Zaterdag mag ik hem weer ophalen. We hopen dat hier duidelijkheid gaat uitkomen.

 

 

 

 

03-03-2018

Vanwege de vorst heb ik vele ritten moeten afzeggen. De grond was te hard waardoor de paarden er niet makkelijker overheen konden lopen wat slecht is voor de benen.

 

 

 

 

23-02-2018

Er stond vandaag een heel mooi artikel in Dagblad Kennemerland over mijzelf als Cowgirl Daniëlle.

 

 

 

 

Met de mede cursisten van de western opleiding

21-02-2018

Vanavond had ik bij de KNHS in Ermelo diploma uitrijking. Vanaf nu heb ik mijn instruteurs diploma echt op zak en kan mij officieel western instructeur noemen.

 

 

 

 

 

17-02-2018

WRAN erkend trainer

Naast de buitenritten rij ik ook vaak western wedstrijden. In Nederland heb je 1 organisatie waar je met alle paarden rassen kan deelnemen aan western wedstrijden. Deze vereniging heet de WRAN (Western Ruiter Associatie Nederland).

Vanaf nu ben ik bij deze vereniging officieel erkend trainer.

 

 

 

 

 

 

10-02-2018

Vorige jaar was ik met Amber Nederlands kampioen geworden. 1 keer per jaar is er een Kampioenengala georganiseert door gemeente Beverwijk. Hier worden alle sportkampioenen uitgenodigd en gehuldigd dus was ik ook hierbij aanwezig. Het was een hele leuke goed verzorgde avond bij de gemeente Beverwijk.

 

 

 

 

29-01-2018

Vandaag had ik examen voor mijn western instructeur opleiding. Deze heb ik gehaald. Vanaf nu mag ik dus officieel les geven en ben ik gediplomeerd western instructeur.

 

Amber met haar nieuwe hoofdstel

 

19-01-2018

Vandaag mocht ik een mooie verrassing in ontvangst nemen.

Nadat ik vorig jaar Nederlands kampioen ben geworden met Amber heeft Exclusie Custin leather-art aangeboden om een mooi hoofdstel voor Amber te sponseren.

Vandaag heb ik deze gekregen. Ik ben heel blij met dit prachtige hand gemaakte hoofdstel.

 

 

Amber, Staas, Leo, Lucie en Blacky

15-01-2018

Het nieuwe jaar is voor mijn paarden ook goed begonnen. Ze hebben allemaal een nieuw zadel gekregen. Dit was mogelijk dankzij een lease contract wat ik heb afgesloten met Country Mill in Nijkerk. 4 keer per jaar worden deze zadels gecontroleerd of ze nog goed passen. Mijn paarden en ik zijn hier heel erg blij mee.

 

 

02-01-2018

Als eerste de beste wensen voor iedereen.

Het nieuwe jaar is alweer goed begonnen. Op 1 januari alvast een heerlijke rit gemaakt. Dit worden zeker nog veel meer ritten.

 

 

Daanshorses.nl oftewel Danielle's paardenwebsite gaat over Koudbloeden,paarden,buitenrijden op paarden aan zee in duinen, horses, cheval, western, buitenritten, strandritten, duinritten en bosritten, trail lessen, lessen, westernrijden, Wijk aan Zee, Beverwijk, Heemskerk, Castricum, Noord-Holland, paarden, ruiters, trailerladen, zadelmak maken, privé ritten, zadels, hoofdstellen, bit, friese paarden, tinkers, haflinger, fjord, connemara, shire, shetlander, ijslander, new forest, konik, welsh, trekpaard, buitenrit, strandrit, duinrit, strandrijden, duinrijden, high point, Nederlands Kampioen Jeugd, paardenhouderij. Groenhorst in Barneveld, Horse event, clinic, demostraties, stage bedrijf, stagiaires, Horseman, Westernlessen, Western les, Westernles, Dagtochten, Nederlands Kampioenschap, Shows en Demostraties, Horse Event,German Open, WRAN, Instructeursopleiding ORUN KNHS.

DAAN'S HORSES