Nieuws 2019

DAAN'S  HORSES


17-04-2019

De aankomende vakantie periode is inmiddels al helemaal vol geboekt. Daarom kan ik ook geen boekingen meer aanemen. Na de vakantie periode heb ik weer plaatsen beschikbaar. Dan mogen we weer in de avond uren het strand op dus zijn de strandritten wat later. De duinritten kunnen gewoon nog wel overdag gereden worden.
01-04-2019

Vandaag bestaat Daan's horses alweer 3 jaar. Wat heb ik in die jaren veel klanten blij en gelukkig kunnen maken met een mooi rit. 

Ook is dit de dag dat Amber jarig is. Amber is dit jaar 15 jaar alweer geworden.28-03-2019

Het is even een tijdje wat rustiger geweest maar achter de schermen super druk bezig geweest. Na een lange periode kan ik het jullie vertellen. Vorige week heb ik mijn paarden verhuisd naar een nieuwe locatie waarbij wij zelf ook gaan wonen. Dit betekend dat de ritten alleen maar mooier gaan worden, we zitten dichterbij het duin en naturlijk het strand. Ook hebben we een hele mooie verlichte bak bij huis waar ik mijn paarden kan gaan trainen.09-02-2019

O'Brain gaat al heel erg goed. Hij wordt steeds sterker en krijgt meer conditie. De korte ritten loopt die al lekker mee en binnenkort kan die mee op de strandritten. Hij geniet volop van de ritten en wij natuurlijk van hem. 22-01-2019

Met die sneeuw is het helaas lastig om de paarden te rijden. Darla en Obrain hebben geen ijzers dus kunnen best goed door de sneeuw lopen. Dit levert natuurlijke hele mooie ritten met mooie plaatjes op.

 

 

 

18-01-2019

Afgelopen week ben ik bij Joey op bezoek geweest. Wat heeft hij een super goed tehuis. Dat gaat daar helemaal prima. Hij is dan ook zeker door zijn proefperiode gekomen.

 

 

17-01-2019

De laatste dagen is het helaas minder weer. Veel storm en regen. Vandaag ben ik dan met Amber en de trailer naar het strand gegaan. Haar vriendinnetje Dora mocht deze keer mee. Wat vond die kleine dat geweldig.

 

 

 

07-01-2019

Obrain is goed aan het herstellen. Hij heeft al meerdere keren op het strand gelopen. De zee vind hij soms nog een beetje spannend maar dit zijn we goed aan het trainen.

 

 

01-01-2019

Als eerste de beste wensen voor jullie allemaal namens mij en mijn paarden. We hopen weer op een mooi jaar met vele ritten. Vandaag is de dag alweer goed begonnen, ik heb een heerlijke nieuwjaarsrit gemaakt op mijn aller liefste Amber.

 

Daanshorses.nl oftewel Danielle's paardenwebsite gaat over Koudbloeden,paarden,buitenrijden op paarden aan zee in duinen, horses, cheval, western, buitenritten, strandritten, duinritten en bosritten, trail lessen, lessen,  westernrijden, Wijk aan Zee, Beverwijk, Heemskerk, Castricum, Noord-Holland, paarden,  ruiters, trailerladen, zadelmak maken, privĂ© ritten, zadels, hoofdstellen, bit, friese paarden, tinkers, haflinger, fjord, connemara, shire, shetlander, ijslander, new forest, konik, welsh, trekpaard, buitenrit, strandrit, duinrit, strandrijden, duinrijden, high point, Nederlands Kampioen Jeugd, paardenhouderij. Groenhorst in Barneveld, Horse event, clinic, demostraties, stage bedrijf, stagiaires, Horseman, Westernlessen, Western les, Westernles, Dagtochten, Nederlands Kampioenschap, Shows en Demostraties, Horse Event,German Open, WRAN, Instructeursopleiding ORUN KNHS.