Nieuws 2019

DAAN'S  HORSES


31-12-2019

Vandaag heb ik geen ritten i.v.m. het vuurwerk. De paarden zijn vandaag allemaal in de bak gereden. 

Ik kijk met een heel goed gevoel terug op een super mooi jaar. Met als hoogtepunt de verhuizing van mijn paard natuurlijk. Hierdoor kan ik nog mooie ritten aanbieden en kreeg daardoor ook vele leuke reacties van iedereen. Ik heb iedereen dan ook met trots mijn nieuwe locatie laten zien.

Ook weer een leuk jaar wat betreft mijn wedstrijden waarbij ik dus weer Nederlands Kampioen ben geworden met mijn topper Amber.

Op na een mooi jaar waarbij ik weer vele ritten ga aanbieden. De eerste rit staat voor 2 januari alweer in de planning.  
22-12-2019

De vakantie periode is al aardig vol geboekt. Nog enkele plaatsen beschikbaar. 

Ik wil bij deze in ieder geval iedereen hele fijne feestdagen wensen.01-12-2019

De laatste maand van het jaar is alweer in gegaan. De weekenden voor dit jaar zitten behoorlijk vol. In de kerstvakantie nog enkele plaatsen beschikbaar. 
11-11-2019

Sommige van jullie hebben haar al kunnen bewonderen. Een paar weken geleden heb ik een heel schattig veulentjes opgehaald en tam gemaakt. Inmiddels is ze er aan toe om lekker samen met het veulen van mijn zus op te gaan groeien in een natuurgebied op mijn oude locatie.20-10-2019

De herfstvakantie is in volle gang. Alle ritten zijn al vol geboekt. 
01-10-2019

Vanaf vandaag mogen we weer lekker overdag het strand op met de paarden. Boek nu snel je standrit voor overdag
21-09-2019

Vanaf vandaag is Daan's horses ook te volgen op Instagram.16-09-2019

Weer even aan het bijkomen na een mega druk maar geslaagd weekend. 

Het eerste goede nieuws is dat Roosje weer thuis gekomen is en weer lekker bij ons aan huis staat. 

IMG_1106
IMG_1098
37436c10-3a5c-493f-a265-1b6a05448fac
d559ce87-6b57-4af7-922a-ee5c8f54c858
db9ba875-d2eb-4b02-a221-e21fd968d35a

Daarnaast hebben we 3 dagen demostraties op Horse Event gegeven, Super leuke reactie hebben we hierover dan ook ontvangen. 

Daarnaast had ik ook 2 super goede meiden die afgelopen zondag met Blue en OBrain naar de Dierenambulance zijn gegaan om pony te lopen. Dit doen ij altijd erg jaar. Helaas kon ik er zelf niet bij zijn maar had ik goede vervaging kunnen regelen zodat mijn paard wel aanwezig waren. 

Al met al een erg druk weekend maar wat een energie krijg je van zoveel reacties van positieve mensen.

13-09-2019

Dit weekend sta ik samen met de western vereniging de WRAN op Horse Event met een stand. Vrijdag zaterdag en zondagen geven wij een show. Wij kijken hier erg naar uit. 
f676a088-d8d5-4434-b0d8-26138ca4b747
IMG_1010

11-09-2019

Vandaag was een hele erge spannend dag voor mij. Roosje had last van een oogtumor en moest daaraan geopereerd worden onder volledige narcose. Dit heeft altijd vele risico's, helemaal voor zo een groot en zwaar paard als Roosje. Maar gelukkig is alles goed gegaan en mocht ik vanavond allweer op bezoek bij haar.
06-09-2019

Van 6 tot 10 september ben ik even niet te bereiken i.v.m. vakantie.

vanaf 10 september zou ik al mijn mail weer gaan beantworden.

17-08-2019

Het is echt een mega drukke vakantie periode. Bijna alle ritten zijn al vol geboekt. Nog enkele plaatsen beschikbaar. Inmiddels zijn er vele nieuwe veranderingen. 

Lucie vond het werk helaas niet meer zo leuk. Het is natuurlijk een sport Haflinger die meer uitdaging zocht. Dat vond ze niet bij de strandritten dus heb ik een heel goed tehuis voor haar kunnen vinden, gelukkig gaat het op dit moment erg goed met haar en zijn de nieuwe eigenaren erg blij met der.
20-07-2019

Wat hebben we een heerlijke zomer. Sommige dagen zijn alleen wel erg warm voor de paarden. Hierdoor kan het zijn dat de dagtocht niet door gaat of dat de rit vroeg in de ochtend gereden gaat worden. Wanneer dit van toepassing is neem ik contact op met de ruiters.
03-07-2019

Vandaag was helaas alweer de laatste stage dag voor Romy. Was een topper van een stagaire. Wat heeft zij goed haar best gedaan. Super geholpen met de verzorging van de paarden maar ook met de trainingen. gelukkig komt ze na de zomer vakantie weer terug voor haar volgende stage periode.

27-06-2019

Bij deze wil ik jullie vorstellen aan mijn nieuwe topper Blue. Blue is een Tinker merrie van 10 jaar. Ze is al ingereden en houd erg van buitenritten. Het strand is voor haar nog wel helemaal onbekend maar in de trainingen pakt ze dit erg goed op. ze zou dan ook snel ingezet gaan worden in mijn bedrijf. 

24-06-2019

Afgelopen weekend weer mee gedaan aan het Nederlands Kampioenscha van de WRAN. Amber heeft weer mega goed haar best gedaan waardoor we de titel Nederland Kampioen In hand Trail op onze naam kunnen behouden.

Ook hebben we zilver weten te behalen in de Trail.

12-05-2019

We hadden dit weekend een super leuke verassing in het duin. We kwamen een van de wilde paarden (Exmoor pony's) tegen met een veulentje. Wat is het toch genieten als we zoiets tegen komen.
17-04-2019

De aankomende vakantie periode (meivakantie) is inmiddels al helemaal vol geboekt. Daarom kan ik ook geen boekingen meer aanemen. Na de vakantie periode heb ik weer plaatsen beschikbaar. Dan mogen we weer in de avond uren het strand op dus zijn de strandritten wat later. De duinritten kunnen gewoon nog wel overdag gereden worden.
01-04-2019

Vandaag bestaat Daan's horses alweer 3 jaar. Wat heb ik in die jaren veel klanten blij en gelukkig kunnen maken met een mooi rit. 

Ook is dit de dag dat Amber jarig is. Amber is dit jaar 15 jaar alweer geworden.28-03-2019

Het is even een tijdje wat rustiger geweest maar achter de schermen super druk bezig geweest. Na een lange periode kan ik het jullie vertellen. Vorige week heb ik mijn paarden verhuisd naar een nieuwe locatie waarbij wij zelf ook gaan wonen. Dit betekend dat de ritten alleen maar mooier gaan worden, we zitten dichterbij het duin en naturlijk het strand. Ook hebben we een hele mooie verlichte bak bij huis waar ik mijn paarden kan gaan trainen.09-02-2019

O'Brain gaat al heel erg goed. Hij wordt steeds sterker en krijgt meer conditie. De korte ritten loopt die al lekker mee en binnenkort kan die mee op de strandritten. Hij geniet volop van de ritten en wij natuurlijk van hem. 22-01-2019

Met die sneeuw is het helaas lastig om de paarden te rijden. Darla en Obrain hebben geen ijzers dus kunnen best goed door de sneeuw lopen. Dit levert natuurlijke hele mooie ritten met mooie plaatjes op.

 

 

 

18-01-2019

Afgelopen week ben ik bij Joey op bezoek geweest. Wat heeft hij een super goed tehuis. Dat gaat daar helemaal prima. Hij is dan ook zeker door zijn proefperiode gekomen.

 

 

17-01-2019

De laatste dagen is het helaas minder weer. Veel storm en regen. Vandaag ben ik dan met Amber en de trailer naar het strand gegaan. Haar vriendinnetje Dora mocht deze keer mee. Wat vond die kleine dat geweldig.

 

 

 

07-01-2019

Obrain is goed aan het herstellen. Hij heeft al meerdere keren op het strand gelopen. De zee vind hij soms nog een beetje spannend maar dit zijn we goed aan het trainen.

 

 

01-01-2019

Als eerste de beste wensen voor jullie allemaal namens mij en mijn paarden. We hopen weer op een mooi jaar met vele ritten. Vandaag is de dag alweer goed begonnen, ik heb een heerlijke nieuwjaarsrit gemaakt op mijn aller liefste Amber.

 

Daanshorses.nl oftewel Danielle's paardenwebsite gaat over Koudbloeden,paarden,buitenrijden op paarden aan zee in duinen, horses, cheval, western, buitenritten, strandritten, duinritten en bosritten, trail lessen, lessen,  westernrijden, Wijk aan Zee, Beverwijk, Heemskerk, Castricum, Noord-Holland, paarden,  ruiters, trailerladen, zadelmak maken, privĂ© ritten, zadels, hoofdstellen, bit, friese paarden, tinkers, haflinger, fjord, connemara, shire, shetlander, ijslander, new forest, konik, welsh, trekpaard, buitenrit, strandrit, duinrit, strandrijden, duinrijden, high point, Nederlands Kampioen Jeugd, paardenhouderij. Groenhorst in Barneveld, Horse event, clinic, demostraties, stage bedrijf, stagiaires, Horseman, Westernlessen, Western les, Westernles, Dagtochten, Nederlands Kampioenschap, Shows en Demostraties, Horse Event,German Open, WRAN, Instructeursopleiding ORUN KNHS.