Lessen

DAAN'S  HORSES


Western of dressuur lessen door een erkende trainer.


Vanaf heden is het ook mogelijk om lessen te volgen bij Daan's horses.


Zelf rij ik op een hoog niveau in de westernsport en vind het dan ook super leuk om mensen kennis te laten maken met de westernsport. 

De lessen worden gegeven op mijn eigen paarden. Dit is voor iedereen mogelijk. De lessen worden altijd privé gegeven zodat ik elke les kan aanpassen op het niveau van de ruiter.


Ook is het mogelijk om dressuur-lessen te volgen. Dit kan zowel voor jong als voor oud. Ook worden deze lessen op elke niveau gegeven. 


In januari 2018 heb ik mijn instucteurs diploma behaald bij de KNHS, de Orun.

Daarna ben ik erkend trainer geworden bij de WRAN. 2 keer per jaar volg ik hiervoor bijscholingen zodat ik op de hoogte blijf van de nieuwste ontwikkelingen in de paardensport. 


Mijn paarden zijn dus dressuurmatig en western beleerd. Hierdoor kunnen de lesen dus worden gevolgd op mijn eigen paarden. 

Voor meer informatie kunt u contact met mij opnemen.


Daanshorses.nl oftewel Danielle's paardenwebsite gaat over Koudbloeden,paarden,buitenrijden op paarden aan zee in duinen, horses, cheval, western, buitenritten, strandritten, duinritten en bosritten, trail lessen, lessen,  westernrijden, Wijk aan Zee, Beverwijk, Heemskerk, Castricum, Noord-Holland, paarden,  ruiters, trailerladen, zadelmak maken, privĂ© ritten, zadels, hoofdstellen, bit, friese paarden, tinkers, haflinger, fjord, connemara, shire, shetlander, ijslander, new forest, konik, welsh, trekpaard, buitenrit, strandrit, duinrit, strandrijden, duinrijden, high point, Nederlands Kampioen Jeugd, paardenhouderij. Groenhorst in Barneveld, Horse event, clinic, demostraties, stage bedrijf, stagiaires, Horseman, Westernlessen, Western les, Westernles, Dagtochten, Nederlands Kampioenschap, Shows en Demostraties, Horse Event,German Open, WRAN, Instructeursopleiding ORUN KNHS.