Huisregels

DAAN'S  HORSES


I.v.m. de Corona hebben wij de huisregels als volgt aangepast:


   - Het is helaas niet mogelijk om zelf de paarden te poetsen en te zadelen. Dit wordt van te voren door mij al gedaan.

   - Het gebruik van een wc hier op het erf is voorlopig helaas niet toegestaan. 

   - Tijdens de ritten wordt er goed achter elkaar gereden waarbij we 1,5 meter afstand van elkaar houden.

   - Wanneer iemand ziekte verschijnselen heeft of met iemand in aanraking is geweest die Corona heeft, verwachten wij natuurlijk dat diegenen thuis blijft.

   - Wanneer er een afspraak gemaakt is voor een rit, mag alleen deze persoon voor de geboekte rit het erf opkomen. 

   -  De andere dieren die op het erf rondlopen (honden en katten) kunnen helaas niet worden geaaid of opgetild.

   - Tijdens de lessen is het ook niet toestaan dat ouders / familie mee het erf op komt om te kijken.De rest van mijn regels blijven natuurlijk gewoon hetzelfde.


Voor de buitenritten gelden er een paar regels: 

Het maximale gewicht van de ruiter is 85 kg. Deze regel is om rugproblemen bij mijn paarden te voorkomen.


Vanaf heden moet iedereen zelf verandwoordelijk voor het hebben van een ruiterkaart vor het PWN duingebied. (het gebied waar we met de ritten doorheen gaan) Deze kaart heeft iedereen vanaf 18 jaar en ouder nodig.

Dit kan via de onderstaande link geregeld worden. De kosten daarvoor bedragen €5,00 p.p.

https://www.pwn.nl/checkout/1519670/choose_products

 

Een cap is voor iedereen verplicht! Dit dient een veiligheidscap te zijn (voorzien van het CE / EN 1384 keurmerk). Caps zijn bij mij ook altijd te leen maar dit moet van te voren worden aangegeven.

 

Ruiters dienen (rij-)laarzen te dragen of stevige schoenen met een gladde, doorlopende zool, een hak en een gladde bovenkant (jodphur laarsjes) in combinatie met chaps. Eventueel mogen rubberen regenlaarzen ook.

 

Een makkelijk zittende broek, het liefst een paardrijbroek. Geen spijkerbroek i.v.m. schuurplekken op je benen maar ook mijn zadels gaan er stuk van.

Een dikke legging of joggingbroek is wel goed.

 

Bodyprotectors zijn toegestaan tijdens de ritten, dit is niet verplicht. Het is dan ook niet mogelijk om deze te huren.

Air vesten zijn niet toegestaan tijdens de ritten.


Het is niet toegestaan om zelfstandig op het paard te stappen. Dit gebeurd altijd via een krukje / opstapje

 

Vaak hebben mensen voorkeur voor een bepaald paard. Dit kan ik echter niet beloven maar kan altijd worden aangegeven bij een boeking. Ik zoek altijd in goed overleg met de ruiters welke paarden het meest geschikt zijn, zodat iedereen tevreden is.

 

Wanneer er niet aan de kleding voorschriften wordt gehouden kan er ook niet gereden worden. Er worden dan wel kosten in rekening gebracht voor de gereserveerde plaats. Hou er dus goed rekening mee dat je in de juiste kleding aankomt.

 

Wanneer er heel slecht weer voorspeld is, neem ik de avond of ochtend voor de rit contact met u op.

 

 

Let op!


Indien u 24 uur van tevoren een buitenrit afzegt, worden de volle kosten van deze buitenrit in rekening gebracht.

 

Indien u 48 uur van tevoren afzegt, wordt de helft van de kosten van deze buitenrit in rekening gebracht, 50% van het totaal bedrag.

 

Voor de dagtocht moet er minimaal 1 week van te voren afgezegd worden. Anders wordt er 25% in rekening gebracht.

 

Helaas is het niet mogelijk om te wachten wanneer mensen te laat komen. Wanneer mensen later dan 20 minuten zijn wordt er niet langer gewacht maar worden de kosten wel in rekening gebracht.

 

Voor verdere vragen kunt u altijd contact met mij opnemen op nummer:

 

06-13060970 of email:

 

 

 

 

Daanshorses.nl oftewel Danielle's paardenwebsite gaat over Koudbloeden,paarden,buitenrijden op paarden aan zee in duinen, horses, cheval, western, buitenritten, strandritten, duinritten en bosritten, trail lessen, lessen,  westernrijden, Wijk aan Zee, Beverwijk, Heemskerk, Castricum, Noord-Holland, paarden,  ruiters, trailerladen, zadelmak maken, privé ritten, zadels, hoofdstellen, bit, friese paarden, tinkers, haflinger, fjord, connemara, shire, shetlander, ijslander, new forest, konik, welsh, trekpaard, buitenrit, strandrit, duinrit, strandrijden, duinrijden, high point, Nederlands Kampioen Jeugd, paardenhouderij. Groenhorst in Barneveld, Horse event, clinic, demostraties, stage bedrijf, stagiaires, Horseman, Westernlessen, Western les, Westernles, Dagtochten, Nederlands Kampioenschap, Shows en Demostraties, Horse Event,German Open, WRAN, Instructeursopleiding ORUN KNHS.