Huisregels

DAAN'S  HORSES


I.v.m. de Corona hebben wij wat huisregels aangepast:


   - Het is niet mogelijk om zelf de paarden te poetsen en te zadelen. Dit wordt van te voren al gedaan.

   - Het gebruikt van een wc hier op het erf is voorlopig even niet toegestaan. 

   - Tijdens de ritten wordt er goed achter elkaar gereden waarbij we 1,5 meter afstand van elkaar houden.

   - Wanneer iemand ziekte verschijnselen heeft of met iemand in aanraking is geweest die Corona heeft, verwachten we natuurlijk dat diege thuis blijft

   - Wanneer er een afspraak gemaakt is voor een rit, mag alleen het persoon voor de geboekte rit het erf op komen. 

   -  De rest van de beesten die op het erf lopen (honden en katten) worden voorlopig even niet geaaid of opgetild.De rest van mijn regels blijven natuurlijk gewoon hetzelfde.


Voor de buitenritten gelden er een paar regels:

 

Het maximale gewicht van de ruiter is 85 kg. Deze regel is om rugproblemen bij mijn paarden te voorkomen.

 

Een cap is voor iedereen verplicht! Dit dient een veiligheidscap te zijn (voorzien van het CE / EN 1384 keurmerk). Caps zijn bij mij ook altijd te leen maar moet van te voren wel even worden aangegeven.

 

Ruiters dienen (rij-)laarzen te dragen of stevige schoenen met een gladde, doorlopende zool, een hak en een gladde bovenkant (jodphur laarsjes) in combinatie met chaps. Eventueel mogen rubberen regenlaarzen ook.

 

Een makkelijk zittende broek, het liefst een paardrijbroek. Geen spijkerbroek i.v.m. schuurplekken op je benen maar ook mijn zadels gaan er stuk van.

Een dikke legging of joggingbroek is wel goed.

 

Bodyprotectors zijn toegestaan tijdens de ritten, dit is niet verplicht. Het is dan ook niet mogelijk om deze te huren.

Air vesten zijn niet toegestaan tijdens de ritten.

 

Vaak hebben mensen voorkeur voor een bepaald paard. Dit kan ik echter niet beloven maar kan altijd worden aangegeven bij een boeking. Ik zoek altijd in overleg met de ruiters welke paarden het meest geschikt zijn, zodat iedereen tevreden is.

 

Wanneer er niet aan de kleding voorschriften wordt gehouden kan er ook niet gereden worden. Er worden dan wel kosten in rekening gebracht voor de gereserveerde plaats. Hou er dus goed rekening mee dat je in de juiste kleding aankomt.

 

Wanneer er heel slecht weer voorspeld is, neem ik de avond of ochtend voor de rit contact met u op.

 

 

Let op!

Indien u 24 uur van tevoren een buitenrit afzegt, worden de volle kosten van deze buitenrit in rekening gebracht.

 

Indien u 48 uur van tevoren afzegt, wordt de helft van de kosten van deze buitenrit in rekening gebracht, 50% van het totaal bedrag.

 

Voor de dagtocht moet er minimaal 1 week van te voren afgezegd worden. Anders wordt er 25% in rekening gebracht.

 

Helaas is het niet mogelijk om te wachten wanneer mensen te laat komen. Wanneer mensen later dan 20 minuten zijn wordt er niet langer gewacht maar worden de kosten wel in rekening gebracht.

 

Voor verdere vragen kunt u altijd contact met mij opnemen op nummer:

 

06-13060970 of email:

 

 

 

 

Daanshorses.nl oftewel Danielle's paardenwebsite gaat over Koudbloeden,paarden,buitenrijden op paarden aan zee in duinen, horses, cheval, western, buitenritten, strandritten, duinritten en bosritten, trail lessen, lessen,  westernrijden, Wijk aan Zee, Beverwijk, Heemskerk, Castricum, Noord-Holland, paarden,  ruiters, trailerladen, zadelmak maken, privĂ© ritten, zadels, hoofdstellen, bit, friese paarden, tinkers, haflinger, fjord, connemara, shire, shetlander, ijslander, new forest, konik, welsh, trekpaard, buitenrit, strandrit, duinrit, strandrijden, duinrijden, high point, Nederlands Kampioen Jeugd, paardenhouderij. Groenhorst in Barneveld, Horse event, clinic, demostraties, stage bedrijf, stagiaires, Horseman, Westernlessen, Western les, Westernles, Dagtochten, Nederlands Kampioenschap, Shows en Demostraties, Horse Event,German Open, WRAN, Instructeursopleiding ORUN KNHS.